Därmed inte sagt att den inte är sjuk…

När man job­bar länge med samma mate­rial och gång på gång berät­tar om det, då ten­de­rar beskriv­ningen att bli allt mer dras­tisk efter­hand. Vad som bör­jar med rubri­ken “Älg skju­ten utan­för Tumba” kan sluta som “Hänsynslös älgslakt — mitt i Stockholm”.

I slu­tet av okto­ber pre­sen­te­rade jag andra num­ret av Novell i ett blog­gin­lägg. Jag räk­nade upp delar av inne­hål­let, och beskrev inter­vjun med en viss svensk rock­sång­are så här: “Ebbot Lundberg lan­se­rar en egen teori om uni­ver­sum”. Några vec­kor senare skrev min redak­tions­kol­lega Daniel ett nytt inlägg om att num­ret snart var ute. Också han lyfte fram Ebbot-intervjun och för­kla­rade att “Ebbot Lundberg lan­se­rar diverse ide­a­lis­tiska teo­rier om universum”.

Nu tit­tar jag på Facebook-eventet inför Novellprisgalan. Vad står där? “Ebbot Lundberg lan­se­rar en fak­tiskt helt sjuk teori om uni­ver­sum.” Jag vet inte vem som står för den beskrivningen.

Om Adam

Journalist. Filmare. Författare.
Det här inlägget postades i Blogg och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>