Nya texter

Just nu gör jag ett litet inhopp på Fokus. I senaste num­ret, ute i dag, har jag med en längre arti­kel om Leninpriset och skill­na­den mel­lan poli­ti­kens och kul­tur­värl­dens syn på kom­mu­nism. Jag har även inter­vjuat Marit Paulsen om kyck­lingar och eko­lo­gisk mat.

Just det, och så har jag skri­vit en kor­tis om impro­vi­sa­tions­te­a­ter i SvD.

Edit: Jag måste själv­klart länka till det här, om nu någon lyc­kats missa det.

Om Adam

Journalist. Filmare. Författare.
Det här inlägget postades i Artiklar, Blogg och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

0 svar till Nya texter

  1. David skriver:

    Sköj. Lasse Diding är gift med min gamla hög­sta­di­e­lä­ra­rinna i SO. Men du kan väl inte gärna kalla Tradition & Fason för en libe­ral blogg? De är ju kon­ser­va­tiva nog att vara emot inte bara den ryska revo­lu­tio­nen utan den franska också.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>