Färgfabriken, bokrecension och sopor

Filmprojektet Press Pause Play, som jag har varit så upp­ta­gen med det senaste året, har till sist pas­se­rat mål­lin­jen. Filmen är i prin­cip fär­dig­klippt och mitt arbete med den (så gott som) över. Om allt går som vi hop­pas får den pre­miär på någon av vårens filmfestivaler.

Detta bety­der att jag plöts­ligt har haft tid att göra en massa andra jobb.

Förutom dagens två artik­lar, om kul­tur­po­li­tik i Fokus och om Magnus Uggla i SvD, kom­mer jag inom några dagar att ha en bokre­cen­sion inne i Expressen Kultur. Nästa vecka släpps också nya num­ret av den utmärkta tid­ningen Farm, där jag har skri­vit ett repor­tage om sopor och sop­han­te­ring. “Problemet som vi låt­sas ha löst” kal­lar jag det i tex­ten, som jag själv tyc­ker är en av de intres­san­tare jag har skri­vit i år.

Ikväll pra­tar jag för övrigt på Färgfabrikens sam­tals­kväll Cocktail. Jag kom­mer att berätta om Novell och Press Pause Play, visa en snutt ur den senare och läsa högt ur mitt Rednex-reportage. Funderar även på att inleda med en vits.

Om Adam

Journalist. Filmare. Författare.
Det här inlägget postades i Blogg och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>