PressPausePlay får premiär på South by Southwest

YouTube Preview Image

Dokumentärfilmen PressPausePlay, som jag har pro­du­ce­rat och age­rat “repor­ter” i, har nu änt­li­gen fått en offi­ci­ell trai­ler. Se den här ovanför.

Dessutom har fil­men här­med ett pre­miär­da­tum, eller näs­tan i alla fall. Världspremiären kom­mer att ske någon gång mel­lan den 11 och 19 mars på den utmärkta fes­ti­va­len South by Southwest i Austin, Texas. Senare under året kom­mer den att visas på ett antal andra filmfes­ti­va­ler. Vilka är fort­fa­rande lite hemligt.

PressPausePlay är ett för­sök att skildra hur digi­ta­li­se­ring och ny tek­nik har för­änd­rat för­ut­sätt­ning­arna för kre­a­tivt ska­pande. Det vill säga inte i bemär­kel­sen affärsmo­del­ler, upp­hovs­rätt och fil­del­nings­krig, utan med fokus på inne­hål­let: musi­ken, fil­merna, kons­ten, och böc­kerna. Går vi mot en kre­a­tiv guld­ål­der eller en över­sväm­ning av ama­tör­pro­du­ce­rat skräp?

Skrytig bonus­info: trai­lern har redan bli­vit omskri­ven av Wired.

Om Adam

Journalist. Filmare. Författare.
Det här inlägget postades i Blogg och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Ett svar till PressPausePlay får premiär på South by Southwest

  1. Pelle Sten skriver:

    Kul. Synd att jag bara har bil­jett till Interactive.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>