Många värmande ord om Spela lagom!

I bör­jan av som­ma­ren släpp­tes min och Anton Gustavssons repor­ta­ge­bok Spela lagom! Hur dröm­men om snabba pengar gjorde Sverige spel­be­ro­ende. När jag nu sum­me­rar recen­sio­nerna kan jag till min glädje kon­sta­tera att samt­liga har varit positiva.

Jag blev oer­hört fasci­ne­rad av spe­let bakom själva spe­lan­det som det beskrivs i denna totaltäc­kande, under­hål­lande bok” skri­ver Ingalill Mosander i Aftonbladet. “Författarna berät­tar under­hål­lande och medryc­kande, med cliff­hang­ers vär­diga en Dan Brown-roman” menar Agnis Arpi i Göteborgs-Posten.

Enligt Expressens Dan Hallemar slår boken hål på rekla­mens myt­bild om spel som något harm­löst och snällt. I Svenska Dagbladet kal­lar Isobel Hadley-Kamptz den en “all­de­les strå­lande bok”, i Arbetarbladet tyc­ker Rasmus Landström att “sti­len är rapp som en pisk­snärt” och i Neo slår Mattias Svensson fast: “Ärligt talat vet jag inte när jag läste en så väl­skri­ven svensk fack­bok senast.”

Köp Spela lagom! här eller här.

Om Adam

Journalist. Filmare. Författare.
Det här inlägget postades i Blogg och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Ett svar till Många värmande ord om Spela lagom!

  1. Pelle skriver:

    inte­re­sant; men län­ken till boken fun­kar inte

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>